Αποστολές & Πληρωμές

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματός μας, επιλέγοντας έναν από τους ακόλουθους τρόπους πληρωμής:

– Χρεωστική/πιστωτική κάρτα

Η καταβολή του αντίτιμου των παραγγελθέντων προϊόντων γίνεται μέσω χρεωστικής/πιστωτικής κάρτας Visa, Mastercard, Visa Electron, Visa Maestro, κατόπιν σχετικής εντολής του κατόχου.

Μέσω του διαδικτυακού τόπου μας, μεταβαίνετε σε διασυνδεδεμένη με αυτόν ασφαλή ιστοσελίδα της ______________Τράπεζας, όπου καταχωρείτε τα ακόλουθα στοιχεία σας:
Τον αριθμό της κάρτας, τον μήνα και το έτος λήξης ισχύος της, τον αριθμό εξακρίβωσης της αυθεντικότητας της κάρτας που είναι αποτυπωμένος στον χώρο που προορίζεται για την υπογραφή του κατόχου (CVV/VISA ή CVC/MC). Κατά την καταχώρηση των ως άνω στοιχείων ο πελάτης καθίσταται αποκλειστικός υπεύθυνος για την ορθή και αληθή καταγραφή και καταχώρηση των στοιχείων της χρεωστικής/πιστωτικής κάρτας του. Η Argalios Design δεν αποθηκεύει με κανέναν τρόπο και μέσο στοιχεία και πληροφορίες σχετιζόμενες με τον αριθμό εξακρίβωσης της αυθεντικότητας της κάρτας του κατόχου. Η _________________ Τράπεζα ελέγχει τα ανωτέρω στοιχεία της κάρτας και ενημερώνει άμεσα ηλεκτρονικά, αναφορικά με την έγκριση ή απόρριψη της συναλλαγής. Κατόπιν της έγκρισης της συναλλαγής, λαμβάνετε ενημερωτικό μήνυμα επιτυχίας και παράλληλα σας αποστέλλεται email που περιλαμβάνει τις λεπτομέρειες της συναλλαγής σας.

– Με Paypal

– Με αντικαταβολή

– Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

 

ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ
Μπορείτε μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας και πριν την αποστολή της από το κατάστημά μας να προβείτε στην ολική ή μερική ακύρωση αυτής, επικοινωνώντας μαζί μας τηλεφωνικά στο τηλέφωνο που αναγράφεται στην ιστοσελίδα μας ή αποστέλλοντας email στην ηλεκτρονική διεύθυνση ____________________________________. Κατόπιν της αποστολής της παραγγελίας σας δεν υπάρχει η δυνατότητα ακύρωσης και θα πρέπει πλέον σε περίπτωση που δεν επιθυμείτε τα προϊόντα να προβείτε σε επιστροφή αυτών, βάσει των όσων προβλέπονται στην πολιτική επιστροφών μας. Σε περίπτωση μη διαθεσιμότητας ενός ή περισσότερων από τα προϊόντα της παραγγελίας σας, θα ενημερώνεστε από εμάς τηλεφωνικά ή μέσω email.

ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗ – ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, χωρίς αιτιολόγηση της επιστροφής τους, εντός προθεσμίας δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής τους. Στην περίπτωση αυτή σας επιβαρύνει μόνο το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων και το κόστος των μεταφορικών της αρχικής αποστολής.

Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, χωρίς δηλ. να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους, μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε επιστροφή των προϊόντων που αγοράσατε, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας είτε τηλεφωνικώς στο τηλέφωνο που αναφέρεται στην ιστοσελίδα μας είτε μέσω email στο ___________________________, προκειμένου να δρομολογήσουμε την επιστροφή.

Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων και βάσει πάντοτε της μεθόδου εξόφλησης της παραγγελίας σας και της μεθόδου επιστροφής, η επιστροφή των χρημάτων θα πραγματοποιηθεί εντός 10 εργασίμων ημερών.