ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
Η προστασία των προσωπικών πληροφοριών και δεδομένων των επισκεπτών του ιστοτόπου μας, είναι πρωταρχικής σημασίας για εμάς και προσπαθούμε με κάθε νόμιμο τρόπο να τη διασφαλίσουμε, ώστε να αισθάνεστε απόλυτα ασφαλείς κατά την περιήγησή σας στο ηλεκτρονικό κατάστημά μας. Η πολιτική απορρήτου μας εξηγεί τον τρόπο με τον οποίο πρόκειται να επεξεργαστούμε και να χρησιμοποιήσουμε τις προσωπικές πληροφορίες που παρέχετε σε εμάς.
Η συναίνεση σας στη χρήση των cookies σε συμφωνία με τους όρους της πολιτικής μας κατά την πρώτη σας επίσκεψη στον ιστότοπό μας, επιτρέπει σε εμάς την χρήση cookies σε κάθε επίσκεψή σας.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
Προκειμένου να διενεργηθεί οποιαδήποτε συναλλαγή μέσω του e – shop μας και να πραγματοποιηθεί οποιαδήποτε παραγγελία των προϊόντων μας, θα ζητηθεί από εσάς η παροχή και γνωστοποίηση ορισμένων προσωπικών δεδομένων σας.

Συγκεκριμένα, θα χρειαστεί να συμπληρώσετε στη σχετική πλατφόρμα προσωπικά στοιχεία σας, συμπεριλαμβανομένου του πλήρους ονόματος και επωνύμου, της ημερομηνίας γέννησής, της διεύθυνσης αποστολής των αγοραζόμενων προϊόντων, του αριθμού του κινητού τηλεφώνου σας και της μεθόδου πληρωμής που θα επιλέξετε για την αγορά των προϊόντων μας.

Τα δεδομένα αυτά επεξεργάζεται η εταιρεία τηρώντας την εφαρμογή του άρθρου 7Α παρ. 1 (β) Ν. 2472/1997, με σκοπό την υλοποίηση της παραγγελίας που εδόθη από τον πελάτη και με κανέναν τρόπο δεν θα αποκαλυφθούν, δημοσιοποιηθούν ή πωληθούν σε τρίτους, εκτός αν κινηθεί η διαδικασία που ορίζει η νομοθεσία για την άρση του απορρήτου (Ν. 2225/1994) ή τυχόν υποχρεώσεις που απορρέουν από την εθνική εφαρμογή της Οδηγίας 24/2006.